lunes, 15 de octubre de 2012

ES TEMPS DE CANVIS.../ it's time to change

   
COMO ENCONTRAR ESTIMULO PARA CANVIAR

COM TROBAR ESTIMUL PER CANVIAR.

     Després de deu entrades on he pogut fer una petita evolució, he decidit  fer una miqueta de tunning en el bloc i fer aquesta entrada en català, per celebrar que tinc il.lusió de poder fer més entrades i de continuar amb aquesta pàgina i sobre tot de fer exposició de les meves idees.
    L'altre dia llegint el bloc de Omar Carreño " ANALISIS REALISTA " em va agradar molt l'enfoc d'aquest autor on  després de fer cinc cèntims de la situació del mon va arribar a la següent conclusió:

"Es moment d'evolucionar i de fer les coses de diferents formes, quan  més ens adaptem a la nova situació més fàcil serà reprendre el camí  per  gaudir de la vida"
   
     L'ideia és que el ser humà te una capacitat d'adaptar-se al nou entorn, un entorn en aquest cas amb una crisis a molts nivells: econòmica, social, política, etc.., per això mes que lluitar per recuperar allò que s'ha perdut s'ha de veure   l'opció  d'adaptar-se aquest temps i sapiguer treure'l profit.
      Per un altre part hem agafat una sensibilitat especial degut a la situació que patim, de com ho viuen malament moltes persones del nostre entorn; crec sincerament que quan anàvem bé no teníem tan pronunciada aquesta sensibilitat i ja hi havia moltes parts del planeta que  estaban enfonsades, per tant, lo correcte serà que quan ens aixequem un altre vegada ( perquè ho farem)  no oblidar-nos  d'altres parts del mon que pateixen conflicte, econòmic, armat, etc...

   "Tots pensan en canviar el mon però ningú pensa en canviar-se asi mateix"
                                                                                                             Alex Toltstoi
 
      El veritable canvi pasa per un mateix, la situació ens ha de filtrar, redireccionar i donar una nova perspectiva, Jo com cristià que soc he vist a moltes persones anar al veritable mitssatge de la Paraula de Deu, i amb el temps he vist canvis importants, perquè apropar-se a Jesucrist es guanyar qualitat com persona, i començar a tindre carrega per la situació.
     El mateix Jesús quan veia  les multituds tenia compassió ja que els veia sense pastor.No estic parlant de religió sinó de relació amb Deu i a la seva proposta que té per aquest mon. Tenim que aprofitar la crisis com una oportunitat per compartir el missatge de Jesucrist i els seus valors.  Canviarem o quan estigui tot bé ens oblidarem ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario